Cursuri
Curs de CookingCurs Autorizat Bucătar

Curs Autorizat Bucătar

4585 lei

Un modul are 16 săptămâni și costă 6550 lei.

Cursurile au loc săptămânal, într-una din zilele săptămânii, de luni până sâmbătă, dimineața de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 16 săptămâni.

Curs acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Minim de 10 persoane.

 

Plată în rate – Reducere 20% – 6.550,00 LEI 5.240,00 LEI

Plată integrală – Reducere 30% – 6.550,00 LEI 4.585,00 LEI

SKU: CURS-AUTORIZAT-BUCATAR Category:

Description

DESCRIERE

Cursurile se adresează celor cu adevărat pasionați de fine dining, care își doresc să prepare mâncăruri creative. A fi bucătar nu este doar o meserie, este o artă și acordăm o atenție deosebită părții practice a educației. La T-Gall, cursanții învață totul, de la abilitatea de a mânui cuțitul și prepararea sosului, până la cum să gătești corect paste, pește, fructe de mare. Totodată, vei învăța să-ți modelezi preparatele până în cele mai mici și rafinate detalii. Așadar, alegerea veselei, felul în care așezi mâncarea în farfurie, culoarea și texturile, toate contribuie la succesul unui preparat aproape la fel de mult ca gustul acestuia. Timp de 16 săptămâni vom învăța să gătim preparate tradiționale din toată lumea: Franța, Turcia, România, Belgia, Japonia, etc.

La fiecare întâlnire vom găti preparate complexe, veți testa ingrediente și mirodenii noi și veți afla particularitățile culturii respective din perspectivă gastronomică. Cursul de Bucătar este acreditat, diploma obținută fiind recunoscută la nivel național și internațional și este autorizată ANC.

PROGRAMA

Curs 1: Pregătirea antreurilor calde și reci

Curs 2: Pregătirea fripturilor

Curs 3: Pregătirea gustărilor calde și reci

Curs 4: Pregătirea mâncărurilor din carne (1)

Curs 5: Pregătirea mâncărurilor din carne (2)

Curs 6: Pregătirea mâncărurilor din legume

Curs 7: Pregătirea mâncărurilor din orez, ouă

Curs 8: Pregătirea mâncărurilor din paste făinoase

Curs 9: Pregătirea preparatelor lichide( supe, ciorbe)

Curs 10: Prepararea dulciurilor (deserturilor)

Curs 11: Prepararea fondurilor glace

Curs 12: Prepararea mâncărurilor din pește și fructe de mare

Curs 13: Realizarea aluaturilor de bază

Curs 14: Realizarea salatelor

Curs 15: Realizarea sosurilor

Curs 16: Examen final

Additional information

Tip plata

Plată în rate – Reducere 20%, Plată integrală – Reducere 30%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs Autorizat Bucătar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Strada Stirbei Voda nr. 37, Buftea

Telefon: 0733.555.777