Chef T-Gall

Executive Chef

Traian Galleguillos

Traian Galleguillos este executive chef de peste 10 ani, iar experiența sa în bucătăria internațională este una excepțională dovedindu-și calitățile extraordinare în restaurante de 5* la Paris și Londra, precum A.G Hotel/Restaurant în Franța, Four Season în Londra și multe altele. Atras de inovație și perfecțiune gastronomică, Chef Traian a condus echipe de peste 8-10 chefi atât în țară cât și în străinătate. A lucrat la cele mai mari restaurante din București precum Upstairs Rooftop, Arogant, etc, unde a adus în bucătăria românească eleganță, precizie, dar mai ales o organizare impecabilă. Cu o experiență îndelungată în domeniul gastronomic, chef Traian Galleguillos te invită într-o călătorie culinară prin bucătăriile lumii, cu rețete internaționale și o locație primitoare, să înveți care sunt particularitățile fiecărei bucătării și să trăiești o experiență, ce cu siguranță îți va crea multe amintiri frumoase. Pentru cei care vor să învețe cum se lucrează într-un restaurant de cinci stele, pentru cei care vor să învețe ce înseamnă bucătăria internațională, dar mai ales pentru cei care vor să învețe de la cel mai bun, aici este locul potrivit. Traian Galleguillos înseamnă profesionalism, înseamnă o carte de vizită importantă care îți poate deschide ușile marilor restaurante. Vasta sa experiență culinară, responsabilitatea, inovația, profesionalismul, aduc cooking-ul la nivel de artă. Alături de chef Traian, devii masterchef experimentând rețete rafinate din bucătăria internațională într-o călătorie culinară prin bucătăriile lumii și participi la o odisee culinară unică.

Când predau, mă gândesc în primul rând la alegerile care îți vor oferi un stil de viață sănătos.

Îi învăț să simtă gustul, să creeze gust, să se dezvolte ei ca oameni în ceea ce înseamnă gătitul, să înțeleagă percepția asupra mâncării, care sunt pașii de urmat și să își îmbunătățească abilitățile

Strada Stirbei Voda nr. 37, Buftea

Telefon: 0733.555.777