Description
DESCRIERE
Cursurile se adresează celor cu adevărat pasionați de fine dining, care își doresc să prepare mâncăruri creative. A fi bucătar nu este doar o meserie, este o artă și acordăm o atenție deosebită părții practice a educației. La T-Gall, cursanții învață totul, de la abilitatea de a mânui cuțitul și prepararea sosului, până la cum să gătești corect paste, pește, fructe de mare. Totodată, vei învăța să-ți modelezi preparatele până în cele mai mici și rafinate detalii. Așadar, alegerea veselei, felul în care așezi mâncarea în farfurie, culoarea și texturile, toate contribuie la succesul unui preparat aproape la fel de mult ca gustul acestuia. Timp de 16 săptămâni vom învăța să gătim preparate tradiționale din toată lumea: Franța, Turcia, România, Belgia, Japonia, etc.
La fiecare întâlnire vom găti preparate complexe, veți testa ingrediente și mirodenii noi și veți afla particularitățile culturii respective din perspectivă gastronomică. Cursul de Bucătar este acreditat, diploma obținută fiind recunoscută la nivel național și internațional și este autorizată ANC.
PROGRAMA
Curs 1: Pregătirea antreurilor calde și reci
Curs 2: Pregătirea fripturilor
Curs 3: Pregătirea gustărilor calde și reci
Curs 4: Pregătirea mâncărurilor din carne (1)
Curs 5: Pregătirea mâncărurilor din carne (2)
Curs 6: Pregătirea mâncărurilor din legume
Curs 7: Pregătirea mâncărurilor din orez, ouă
Curs 8: Pregătirea mâncărurilor din paste făinoase
Curs 9: Pregătirea preparatelor lichide( supe, ciorbe)
Curs 10: Prepararea dulciurilor (deserturilor)
Curs 11: Prepararea fondurilor glace
Curs 12: Prepararea mâncărurilor din pește și fructe de mare
Curs 13: Realizarea aluaturilor de bază
Curs 14: Realizarea salatelor
Curs 15: Realizarea sosurilor
Curs 16: Examen final
Reviews
There are no reviews yet.