Cursuri

Curs Hobby 3+1

1505 lei

Modul cuprinde 4 cursuri programate săptămânal, în care vom descifra tainele a 3 dintre cele mai cunoscute și apreciate bucătării (Japonia, India, Franța), plus un curs de patiserie.

Cursurile au loc într-una din zilele săptămânii, de luni până sâmbătă, dimineața de la 11:00 la 14:00, sau seara de la 18:30 la 21:30.

Număr de participanți – maxim 12 persoane

 

Plată în rate – Reducere 20% – 2.150,00 LEI 1.720,00 LEI

Plată integrală – Reducere 30% – 2.150,00 LEI 1.505,00 LEI

SKU: CURS-HOBBY-3-1 Category:

Description

DESCRIERE

Ești pasionat de gătit? Vino alături de mine și învață tehnici de preparare, cum să gătești sănătos, cum să aranjezi un preparat în farfurie și să gătești o gamă largă de preparate din bucătăria internațională.

Este o modalitate unică de a-ți petrece timpul liber și de a-ți descoperi talentul! Din experiența mea, bucătăria este locul perfect unde să inovezi, să îndrăznești, să descoperi abilități noi! Iar acest curs te va purta în jurul lumii alături de oameni ce au aceeași pasiune pentru gătit!

Avem la dispoziție o bucătărie complet utilată pentru a ne desfășura cât mai bine, pentru rezultate delicioase.

La sfârșit, alături de cunoștințele culinare dobândite, vei lua cu tine și o binemeritată diplomă de participare.

 

PROGRAMA

Curs 1: Japonia

Ramen – este o supă tradițională cu tăiței japoneză, un fel de mâncare sățioasă și extrem de gustoasă. Un preparat simbol al bucătăriei japoneze de renume mondial, datorită combinației de ingrediente tradiționale și tehnici și produse noi de preparare. Creveți cu tempura – este unul dintre cele mai populare tipuri de mâncare japoneză. Și multe alte preparate.

  • Supă Ramen;
  • Creveți cu tempura.

Curs 2: India

Chifteluțe de ceapă sau « Onion baji » cel mai iubit aperitiv al indienilor. Extrem de aromat și crocant, se servește mereu alături de un dressing de iaurt răcoros care îl completează de minune. Chicken Tikka una dintre rețetele de bază ale bucătăriei indiene și una dintre cele mai delicioase specialități.

Pork korma – este o mâncare cremoasă bazată pe porc. Aromele ei, ingredientele unice fac din această mâncare, una dintre cele mai apreciate.

Dal vegetarian – este o mâncare cu specific indian extrem de hrănitoare și gustoasă și o sursă ideală de proteine, iar gustul ei aromat te cucerește imediat.

  • Chifteluțe de ceapă;
  • Chicken Tikka;
  • Pork korma;
  • Dal vegetarian.

Curs 3: Franța

Bucătăria franțuzească reprezintă un etalon gastronomic prin specialitățile sale deosebit de gustoase. Coq au vin – este unul dintre cele mai faimoase preparate franțuzești care este renumit pentru rafinamentul său. Este un preparat care se gătește în Franța de pe vremea lui Iulius Cezar și care astăzi a cucerit întreaga lume.

Moules Marinieres este o specialitate culinară din fructe de mare extrem de delicioasă. Salata Nicoise este specifică orașului Nisa din sud-estul Franței, este gustoasă și foarte sănătoasă.

  • Coq au vin;
  • Moules Marinieres;
  • Salata Nicoise.

Curs 4: Patiserie

Brownie, o prăjitură plină de ciocolată care vă va încânta papilele gustative.

Creme brulee – un elegant desert franțuzesc și oricând la modă. Creppes Suzette – un desert delicios care te cucerește prin amestecul de arome și ingrediente.

Glob de chocolate este desertul perfect pe care dacă îl mănânci, garantat ziua ta va fi minunată.

  • Brownie;
  • Creme brulee;
  • Creppes suzette;
  • Glob de chocolate.

Additional information

Tip plata

Plată în rate – Reducere 20%, Plată integrală – Reducere 30%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curs Hobby 3+1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Strada Stirbei Voda nr. 37, Buftea

Telefon: 0733.555.777